Τρίκλινο Δωμάτιο

Τρίκλινο Δωμάτιο

Τρίκλινο Δωμάτιο

Τρίκλινο Δωμάτιο

Τρίκλινο Δωμάτιο

Τρίκλινο Δωμάτιο

Τρίκλινο Δωμάτιο

Room overview

Μέγεθος Δωματίου: 22 τ.μ.
Κατηγορία: Τρίκλινα Δωμάτια
Μήνες Λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Επισκέπτες: 3 άτομα
Κρεβάτια: 1 διπλό & 1 μονό

Τα Τρίκλινα δωμάτια είναι άνετα για 3 άτομο και διαθέτουν 1 διπλό και 1 μονό κρεβάτι.

Είναι φωτεινά, ευχάριστα και ευάερα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και διαθέτουν επίσης ανατομικά στρώματα ιδανικά για χαλαρωτικές διακοπές αλλά και επαγγελματικά ταξίδια. Στο ιδιωτικό τους μπαλκόνι θα βρείτε έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Είναι εξοπλισμένα με aircondition ή θέρμανση, τηλεόραση και μικρό ψυγείο, ενώ στον ειδικό χώρο του μπάνιου υπάρχει ντουζιέρα αλλά και σαμπουάν και σαπούνι από Κρητικά επιλεγμένα είδη υγιεινής για προσωπική χρήση.

Η άφιξη γίνεται στις 15:00μμ ενώ η αναχώρηση γίνεται στις 11:00πμ. Η διαφορά αυτή πρέπει να τηρείται λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων υγείας, σύμφωνα με τα οποία πρέπει να υπάρχει διαφορά 4 ωρών μεταξύ των 2 διαμονών για σκοπούς απολύμανσης των δωματίων οι οποίες γίνονται σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανωτέρω διαδικασία, η οποία αφορά και τη δική σας διαμονή επίσης. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επεκτείνετε τη διαμονή σας, θα πρέπει να ζητήσετε από την υποδοχή μας αν το δωμάτιο διατίθεται σε άλλο πελάτη, ώστε αν δεν είναι εφικτό να σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Σας ευχόμαστε την καλύτερη διαμονή στο ξενοδοχείο μας.

Άτομο/α:Έως 3 άτομα
Κρεβάτι/α:1 διπλό & 1 μονό

Δειτε τα υπόλοιπα μενου View all

Designed as a privileged almost private place where you'll feel right at home